Nadal ne može da prežali poraz od Novaka!

Autor:

Sport

07.03.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta Rafael Nadal nije nezadovoljan rezultatima koje ostvaruje zbog svih problema sa povredama koje je imao u poslednjih godinu i po dana, ali žali za titulom sa Australijan Opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drugi reket sveta

Španski teniser Rafael Nadal u Indijan Velsu će odigrati treći turnir ove sezone. Posle poraza u finalu Australijan opena i osmini finala Akapulka, pokušaće da stigne što dalje na mastersu u Kaliforniji, na kom nije igrao prošle godine zbog povrede.

Drugi reket sveta ove sezone nije uspeo još da se okiti trofejom, a najbliži je bio na Australijan openu, gde je stigao do finala. Međutim, tamo ga je razbio Novak Đoković, koji je slavio u tri seta.

- Voleo bih da sam osvojio titule i u Melburnu i u Akapulku... Ali ovakve stvari se dešavaju. Ne bi trebalo da budem nesrećan posle svega što mi se desilo u poslednjih pet meseci- rekao je drugi teniser sveta.

Nadal je propustio završnicu prošle godine zbog brojnih povreda. Prvo je imao problema sa kolenom, zatim sa stomačnim mišićima i na kraju sa skočnim zglobom. Na posletku je morao i na operaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Mnogo toga se desilo mom telu za godinu i po dana, a uspeo sam da se borim za titule na najvećim turnirima. Ovo je važna sezona za mene. Naročito u mentalnom smislu- rekao je Nadal.

Nadal je turnir u Indijan Velsu osvajao tri puta 2007, 2009. i 2013.

- Volim što smo u pustinji. Prija mi što nismo u velikom gradu- zaključio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading