Olgi nikako ponovo da krene

Autor:

Sport

19.02.2019

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Olga Danilović doživela je debakl na startu WTA turnira u Budimpešti, pošto je izgubila od Poljakinje Ige Švjontek, trenutno 140. na svetu, sa 6:3, 6:0.

RepublikaFoto: Viktor Červяkov
Olga Danilović

Meč je bio ravnopravan do rezultata 2:2, a tada je u petom gemu Srpkinja stvorila dve vezane brejk lopte. Nije ih iskoristila, Poljakinja je odigrala odlično, zatim je sama napravila brejk za 4:2 i do kraja 65 minuta dugog meča izgubila je samo jedan gem.

Danilovićeva nije mogla da dođe do ritma, česte su bile duple greške, lako je gubila nerve i ni u jednom trenutku nije ni pripretila Švjontekovoj (bez brejk lopte u drugom setu).


Na nedavnom FED kupu Danilovićeva je ostvarila dve pobede (nad Fet i Gorgodze), ali to očigledno nije bilo znak izlaska iz krize. Prethodno je Olga izgubila od Hradecke, zatim baš od Švjontek u prvom kolu kvalifikacija za Australijan open, a potom je u Sankt Peterburgu poražena od Kudermetove.

Olga je trenutno na 114. mestu na WTA listi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading