Ko o čemu, Rafa o meču u kojem ga je Nole razneo!

Autor:

Sport

16.02.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle će više da priča o tome? Drugi teniser sveta Rafael Nadal smatra da je u finalu Australijan Opena pretrpeo težak poraz od Novaka Đokovića, ali ističe da je zadovoljan što se uopšte borio za trofej.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafa Nadal

Drugi teniser sveta se trenutno sprema za turnir u Akapulku, koji će mu biti prvi posle ubedljivog poraza od Novaka Đokovića u finalu Australijan opena.

- To je raspored koji mi je u prošlosti donosio dobre rezultate. Idem spreman da se takmičim. Izgubio sam od Đokovića u finalu Australijan Opena i to na način na koji nisam želeo. Međutim, dobro je da sam sezonu počeo boreći se za titulu - rekao je Rafa.

Nadal je za španske medije govorio o žrebu za završni turnir Dejvis kupa, kojim je Crvena furija smeštena u B grupu.

- Grupa sa Hrvatskom i Rusijom je teška. U Dejvis kupu nema lakog protivnika, ali mislim da je Rusija najteži rival kojeg smo mogli da dobijemo. Ne možemo da budemo zadovoljni, ali ne mogu ni oni - rekao je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading