Nole: Dobar sam u tenisu, ali mi u ljubavi treba savetnik!

Autor:

Sport

15.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni nisu samo teniske veličine već istinski šarmeri i ponos srpske nacije. Novak Đoković (31) i Filip Krajinović (26) ovih dana u Beogradu vredno treniraju za nastavak sezone u kojoj ih očekuju brojni izazovi.

RepublikaFoto: instagram.com/krajinovic_filip
Vasić, Đoković i Krajinović

Asovi na Dorćolu pomažu jedan drugom pred velike turnire u Indijan Velsu (od 4. do 17. marta) i Majamiju (od 18. do 31. marta) na Dorćolu, a tom prilikom stigli su i da se dobrano našale. Dali su zanimljivu izjavu baš na Dan zaljubljenih!

POMAŽU PRIJATELJU

Poznat kao jedan od najduhovitijih sportista na planeti, Nole se u video-poruci na Instagramu našalio na svoj, ali i račun mlađeg kolege iz Sombora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dva krokodila i tamo neki?

A post shared by Filip Krajinović (@krajinovic_filip) on Feb 13, 2019 at 7:02am PST

 

- U tenisu nismo loši, međutim, u ljubavi nam je potreban neki savetnik. Evo, naišli smo na jednog profesora ljubavi. Da li biste mogli nekim savetom da nam pomognete - upitao je najbolji svetski teniser glumca Milana Vasića (40), koji je pratio trening naših asova.

- Zaista ste sjajni u tenisu, ali zaista niste ništa posebno u ljubavi. Zato vas pozivam da dođete 19. februara na moju predstavu "Škola za ljubavnike" u Akademiji 28. Ako tamo ne naučite nešto, onda nigde nećete - uzvratio je dovitljivi glumac rodom sa Kosmeta.

GRADI VRTIĆE

Duhoviti video postao je apsolutni hit na internetu i po ko zna koji put potvrdio kakav je šmeker Novak Đoković. Beograđanin ovih dana uz naporne treninge stiže i da otvara vrtiće po Srbiji koji su izgrađeni prevashodno donacijama njegove humanitarne organizacije. A koliko sreće ima u ljubavi, najbolje zna njegova izabranica Jelena (32).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading