Bahati Zverev tražio ogromne pare da bi nastupio u Štutgartu!

Autor:

Sport

07.02.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor teniskog turnira u Štutgartu rekao je da ne može da priušti da dovede i Rodžera Federera i Aleksandera Zvereva i kako je mladi Nemac insistirao na previsokoj sumi novca da bi zaigrao na ovom turniru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Aleksandar Zverev

Vajndorfer je otkrio da će on i njegovi saradnici morati da izaberu koju će "zvezdu" dovesti na ovogodišnjeg izdanje ATP turnira u Štutgartu.

Popularni "Mercedes open" je prvi turnir na travi u sezoni, a Federer je poslednje tri puta na njemu učestvovao.

Za razliku od prethodnih, ove godine se Federer odlučio da sezonu na šljaci provede igrajući, što može da znači da na travu neće kročiti odmah po završetku Rolan Garosa. 


Vajndorfer je istakao da im je dovođenje Federera u Štutgart prva opcija, dok je najbolji domaći teniser Saša Zverev druga. Ipak, trenutno treći teniser sveta traži "previše novca". 

- Mislim da je suma novca koju je tražio neopravdana. Njemu ipak još uvek fali neka Gren slem titula. Ne možemo da priuštimo i Federera i Zvereva- rekao je Vajndorfer za nemačke medije. 

Turnir u Štutgartu igra se od 8-16. juna ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading