ZIMONJIĆ UŠAO U ISTORIJU: "Ziki" se vratio na teren sa dva veštačka kuka!

Autor:

Sport

06.02.2019

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji turnir Nenad Zimonjić je odigrao pre skoro godinu dana u Minhenu... Tada je četvrtfinalu zajedno sa Ivom Karlovićem izgubio od Hrvata Dodiga i Amerikanca Rama. Osam meseci posle toga, Zimonjić se kao medicinski fenomen vratio na teren, ali nažalost opet ga je napustio pognute glave.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Zimonjić

Selektor Dejvis kup tima Srbije je u toku prošle godine operisao kukove i zamenio ih veštačkim. U Sofiji je ove srede odigrao prvi meč od operacije. Zajedno sa Hrvatom Matom Pavićem, sedmim teniserom sveta u dublu, izgubio je od trećih nosilaca u glavnom gradu Bugarske Indijaca Šarana i Bopane sa 7:6 (7:2), 6:2.

Zimonjić je zaštitio ranking kada je bio 98. na svetu i osim ovog turnira nema plan za budućnost. Ima želju da igra, ali još uvek je neizvesno sa kim i kada će igrati...

Ne treba zaboraviti da je Zimonjić nakon operacije oba kuka zamenio veštačkim te je ovo jedinstven slučaj u svetu tenisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading