NADAL POBESNEO ZBOG SVADBE!

Autor:

Sport

05.02.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal je baš pobesneo... Španski teniser ne može da shvati da su novinari saznali da sprema venčanje. On nije želeo da govori o velikom veselju koje će uskoro uslediti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Neću vam ništa reći, pošto mi sve to mnogo smeta. Nikada nisam otkrio ništa od tih navoda, pa neću to uraditi ni sada. Pitate me za svadbu, zar ne? Razumem da radite svoj posao, ali ja ne želim ništa da kažem oko toga - rekao je besni Nadal.

Kako je naveo magazin "Hola", na Nadalovoj svadbi trebalo bi da prisustvuju teniser Mark Lopez, košarkaška zvezda Pau Gasol, dok je i dalje nepoznato da li će se među zvanicama naći Novak Đoković, Rodžer Federer i Endi Marej sa lepšim polovinama.

Nekoliko dana posle Australijan opena pojavila se informacija da Španac staje na ludi kamen. Očigledno da nije želeo da se to sve sazna. Sada je baš besan...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading