Obavljen žreb za Dejvis kup: Selektor veruje u uspeh!

Autor:

Sport

31.01.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić kaže da veruje u pobedu nad Uzbekistanom u Taškentu i plasman na završni turnir Dejvis kupa.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Zimonjić

Duel dve selekcije otvaraju sutra Dušan Lajović i Sanjar Fajzijev, a potom na teren izlaze Filip Krajinović i Denis Istomin, dok su dan kasnije preostali dubl meč i dva singla.

- Žreb je prošao onako kako smo očekivali. Dobra stvar je što Lajović otvara meč, verujem da će doneti nam pobedu. Zadatak mnogo teži ima Filip protiv iskusnog i nezgodnog protivnika Istomina, kome odgovara ova podloga. Ipak, verujem da je Krajinović bolji - rekao je Zimonjić posle žreba u Taškentu.


Zimonjić dodaje da sa svi u nacionalnom timu sa nestrpljenjem očekuju važne mečeve sa Uzbekistancima.

Naiskusniji u timu Viktor Troicki kaže da je Srbija favorit, ali da ne sme da potceni rivala.
RepublikaFoto: TSS
Filip Krajinović

- Dobili smo ih pre nekoliko godina u Beogradu 5:0, a i sada isto imamo velike šanse. Ulazimo u meč optimistično i u dobroj formi. Nadam se da ćemo već posle prvog dana da uzmemo dva poena - rekao je Troicki koji nastupa u dublu sa Nikolom Milojevićem.


Optimista je i Filip Krajinović, iza koga je dobar nastup na Australijan openu.
RepublikaFoto: Starsport
Navijači Srbije

- Istomin je bio u Top50, dobio je i Ðokovića i ispred mene je težak zadatak. Dobro smo se pripremili, nadam se da ćemo pobediti - zaključio je Krajinović.

Meč Lajovića i Fajzijeva počinje u petak od devet časova po srednjeevropskom vremenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading