JOŠ JEDAN NOLETOV KRITIČAR SE PREDAO: "Đoković se igrao sa Nadalom, ovo se ne viđa često"

Autor:

Sport

28.01.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nestvarne partije u finalu Australijan opena i demoliranja Rafaela Nadala sa 6:3, 6:2, 6:3 za sedmu, rekordnu, titulu u Melburnu, i do sada najveći kritičari Novaka Đokovića su promenili mišljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najpoznatiji je svakako Mats Vilander, ali jedan od onih koji je uvek davao prednost Nadalu i Rodžeru Federeru u odnosu na Noleta je i legendarni Pet Keš. Ali više ne govori tako... već potpuno drugačije!

- Svi smo želeli meč u pet setova i veliku borbu, ali po mom mišljenju, ovo je vredelo novca - rekao je Keš.

Australijanac je istakao da Nadal nije imao apsolutno nikakve šanse tokom dva sata borbe na “Rod Lejver areni”.

- Naleteo sam na nekoliko tenisera i svi su mi rekli da nikada u životu nisu videli da neko tako udara lopticu. Novak to može, igrao je tenis koji nas je sve raspametio. Ni u jednom trenutku nije dozvolio Rafi da se namesti, udarao je jače i oštrije nego ikada, radio je sve što je želeo na terenu i u nekim trenucima se igrao sa Nadalom, što je poprilično opasno činiti - rekao je Keš.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Osvajač Vimbldona iz 1987. godine ističe da će se Nadal sigurno vratiti bolji.

- Nema sumnje da je Rafa bio slab, da li je to zato što ga je Novak terao ili ne, promašivao je mnogo udaraca. Moraće da pogleda statistiku meča i suoči se sa činjenicama, znamo da hoće jer je veliki šampion i uvek želi da napreduje - kazao je Australijanac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Ipak, ne veruje da će to biti dovoljno i za trijumf na Rolan Garosu, gde je osvojio nestvarnih 11 titula.

- Nije uradio ništa na Đokovićev servis, u redu na prvi servis, ali kod drugog nije realizovao ništa. Mislim da trenutno niko ne može da izazove Novaka zbog načina na koji igra, favorit je i na Rolan Garosu. Pomislio sam tokom meča – da li Rafa uopšte ima šansu da ga pobedi i na šljaci - zaključio je Keš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading