Kome je gore: Nama pod snegom ili Novaku u "paklu"?

Autor:

Sport

24.01.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je u Srbiji prava vejavica i nevreme, Australija je pod visokim temeperaturama, a ukoliko se obistine najave da se ništa neće menjati ni u petak, Novak Đoković i Luka Puj trebalo bi da igraju pod zatvorenim krovom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Usled nemogućnosti da se u prirodnim uslovima igra u "Rod Lejver areni", organizatori prvog gren slem turnira će najverovatnije posegnuti za dvoranskim, čiji Novak nije ljubitelj, ali budući da je u Melburnu temperatura ide i do 39 stepeni u hladu, to je jedina izvesna opcija.

Duel Novaka i Puja ne bi trebalo da počne pre 19:30 po lokalnom vremenu, ali je bez obzira na večernji termin sunce u ovom delu dana isto jako i druge nema do da se zatvori krov.

Podsetimo, Novak je u sredu u četvrtfinalu bio bolji od Keija Nišikorija posle predaje Japanca i tako stigao do 34. gren slem polufinala i došao u poziciju da je samo Rodžer Federer bolji od njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading