PONOVO "ORAO" - Troicki: Lepo je biti deo reprezentacije

Autor: Tanjug

Sport

22.01.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki, nakon što se posle problema sa povredama vratio na Australijan openu, izjavio je da je sjajan osećaj ponovo biti "u takmičarskom pogonu", a posebno što će opet igrati za reprezentaciju u Dejvis kupu.

Troicki će biti deo tima Srbije u predstojećem meču protiv Uzbekistana.

- Bilo je lepo napraviti i pauzu, to vreme sam maksimalno iskoristio da provedem sa mojom porodicom, suprugom i ćerkom Irinom. Napunio sam baterije, sanirao povrede, a sam finiš 2018. posvetio sam se pripremama za ovu godinu. Pre samog gren slema u Melburnu odlučio sam da odigram i jedan čelendžer, koji mi je poslužio kao zagrevanje za sam Australijan Open. Dugo nisam bio u poziciji da moram kroz kvalifikacije do glavnog žreba - rekao je Troicki za sajt Saveza.


On je dodao da je zadovoljan što je došao do drugog kola, gde ga je zaustavio sjajni Grk Stefanos Cicipas.

- Dobio sam jako dobre igrače, pobedio četiri kvalitetna meča i u drugom kolu glavnog turnira odigrao težak, ali sjajan meč sa Cicipasom, koji je evo sada možemo videti izbacio i jednog Federera, plasirao se u polufinale. Dobio sam poziv od selektora Zimonjića za meč u Uzbekistanu i sa velikim zadovoljstvom mogu reći da sam putnik za Taškent. Uželeo sam se Dejvis kupa, te naše timske atmosfere, druženja, svega onoga lepog što samo ovo takmičenje može doneti i dati - istakao je Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading