(VIDEO) Obezbeđenje zaustavilo Federera: Ne možeš u svlačionicu!

Autor:

Sport

19.01.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu nije pustilo tenisera Rodžera Federera da uđe u svlačionicu bez akreditacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Treći teniser planete

Pravila moraju da se poštuju, bez obzira na to što je Federer šestostruki šampion Melburna, osvajač 20 Gren slem titula, teniser koji je najviše vremena proveo na prvom mestu na ATP listi i jedan od najpoznatijih sportista na planeti.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako radnik obezbedjenja ispred svlačionice zaustavlja Federera i pokazuje mu da mu nedostaje akreditacija. Svi učesnici Australijan opena, igrači, treneri, zvaničnici turnira i predstavnici medija imaju akreditacije sa fotografijom, imenom i prezimenom, funkcijom koju obavljaju na turniru i bar kodom koji se skenira na ulazima.

 

 

Federer se nije raspravljao, sačekao je dok nisu došli članovi njegovog tima, a  kada su pokazali akreditacije dozvoljeno im je da udje u svlačionicu. 


Švajcarac je danas trenirao na terenima Melburn parka, a u nedelju igra protiv Grka Stefanosa Cicipasa u osmini finala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading