Đoković pobedio, pa se osilio: Nećete me se lako otarasiti!

Autor:

Sport

17.01.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede nad Žoom Vilfredom Congom (3:0) u 2. kolu Australijan opena poručio je kako planira da dug niz godina nastupa na Gren slemu u Melburnu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

Đoković je lako dobio meč protiv Francuza, koji mu je tokom cele karijere redovna mušterija. Meč čak nije bio ni preterano uzbudljiv, kakvi su znali da budu ranijih godina.

Ipak, Novak je odao veliko priznanje rivalu.

- Uvek je teško igrati protiv Žoa. Borio se sa mnogo povreda u poslednjih 12 meseci i njegov ATP rejting ne odražava pravu sliku o njegovim kvalitetima - rekao je Novak.

Đoković je tada poručio i da namerava da još dugo dolazi na Australijan open.

- Dolazim na turnir već 15 godina i nadam se da će tako biti i narednih 15 godina!

Srpski as će se u narednom kolu sastati sa Denisom Šapovalovim, kojeg izuzetno poštuje, kao jednog od predvodnika mladih nada.

- Mnogo ga poštujem, zbog posvećenost i profesionalizma koje ispoljava iako je mlad igrač. U glavi je već zreo, što se ne viđa tako često. Dokazao je da može da pobedi jače igrače, pa očekujem težak meč - poručio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading