Važna, ključna odluka očekuje Marija

Autor:

Sport

14.01.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle poraza od Roberta Bautiste Aguta u prvom kolu Autsralijen Opena britanski teniser Endi Mari je najviše govorio o svojoj povredi i teškoćama sa kojima se susreće svakodnevno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

Mari je odigrao jedini meč ove sezone na Australijen Openu, a moguće je da će to biti njegov poslednji meč u karijeri. Povreda kuka, operacije i neuspeli oporavak prave velike probleme Endiju Mariju.   

- Imam dve opcije. Jedna je da pauziram četiri i po meseca i onda da se spremim za Vimbldon. I večeras mi nije bilo prijatno u kuku. Imam mnogo problema i ne mogu normalno da hodam. Mogu da igram još jedan meč, ali ako želim da igram i dalje moram da unapredim kvalitet života. Ako pauziram četiri i po meseca i dalje ne mogu da hodam i i dalje ću biti u bolovima dok radim uobičajne stvari. Međutim ako odem na operaciju, nemam nikakve garancije da ću moći opet da igram. Potpuno sam svesta, operacija je velika. Postoji mogućnost, neki su se vraćali posle toga, Bob Brajan na primer - kaže Mari koji dodaje da će napraviti odluku u narednim nedeljama.

- Ako odem na operaciju, ako oporavak ne pođe kako treba neću više igrati. Svestan sam toga. Moram da unapredim kvalitet života. Trenutno mi je šetnja pasa, igranje fudbala najgora stvar na svetu. Mrzim ih jer sam u bolovima i neprijatno mi je. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading