NOVAK POSLAO EMOTIVNU PORUKU: Marej će se posle Noletovih reči rasplakati

Autor:

Sport

13.01.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj karijere je blizu... Endi Marej je najavio da će uskoro u penziju, a poruka podrške stigla je od Novaka Đokovića, i to kakva...

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Tarbes, Francuska 2001, “Les Petite As”. Prvi put kada smo se sreli i igrali.Nešto mi je još tada govorilo da ćemo imati neverovatno rivalstvo i da ćemo iskusiti međusobne dvoboje na najvećoj sceni u mnogim godinama koji dolaze.

Ono što ti sada radiš nije ništa drugo do hrabro i inspirišuće. Kada sam te pre neki dan sreo, nisam mogao da rečima iskažem saosećanje za ono kroz šta prolaziš.

 

 

Kao sportista, kao kolega teniser i prijatelj, poštujem i potpuno podržavam svaki tvoj pokušaj da se nadmećeš na najvišem nivou, i na Australijan openu i na onome što sledi. A šta god da se desi, uvek ću se rado sećati naših nestvarnih mečeva tokom svih ovih godina. I biću zahvalan za to iskustvo. Endi, veliki zagrljaj od mene. Ostani jak - poručio je Novak Škotu.

Nole je poslao jaku poruku Mareju, a sigurno je da će mu posle ovoga biti drago, ali realno je da pusti i neku suzu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading