Prvi dan AO: Četvorica Srba, Kecmanović otvara

Autor: Tanjug

Sport

12.01.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvog dana Australijan opena, u noći između nedelje i ponedeljka po srednjeevropskom vremenu, igraće cetvorica srpskih tenisera - Janko Tipsarević, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Viktor Troicki.

Prvi izlazi na teren, broj 13, debitant u Melburnu Kecmanović protiv iskusnog Španca Fernanda Verdaska sa početkom oko jednog sata iz ponoći.

Drugi meč na četvrtoj areni je duel Tipsarevića i Bugarina Gregora Dimitrova oko 2.30, a otprilike u isto vreme sastaju se Lajović i Pablo Kuevas iz Urugvaja na terenu broj 20.

Poslednji, kao treći meč na terenu 22 oko 4.30, izlazi Troicki protiv još jednog Španca Roberta Karbaljesa Baene.


Dan kasnije Novak Ðoković igra protiv Mičela Krugera iz SAD na Rod Lejver areni oko devet sati, a ranije u noći program otvara Aleksandra Krunić protiv Zarine Dijas iz Kazahstana, posle čega na isti teren broj 12 izlaze Laslo Ðere i Rus Jevgeni Donskoj, a Filip Krajinović čeka Italijana Marka Čekinata u zoru na petom terenu.

Australijan open igra se za nagradni fond 29.678.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading