Najveći izazov u 2019. godini - Novak Đoković!

Autor:

Sport

08.01.2019

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada četvrti teniser sveta Greg Rusedski prognozirao je kakva će biti teniska 2019. godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Rusedski, koji je najveći uspeh imao 1997. kada je igrao finale US Opena, smatra da će Novak Đoković, kao prvi na svetu, biti taj koji će se najviše pitati kada je reč o Grend slem trofejima.

- Đoković je svetu poručio još na Vimbldonu da se vratio. Potom je godinu završio kao broj jedan i to peti put u karijeri. On je taj koji će biti najveći izazov svima u 2019. godini - rekao je Rusedski. 


Rusedski koji je igrao za Kanadu do 1995, a potom za Veliku Britaniju, kada je uzeo britansko državljanstvo, kaže da će Novakov najveći izazov biti mladi teniseri od kojih je gubio u 2018. 

- Interesantna stvar tokom tih šest meseci kada se vratio bili su porazi od mladih tenisera. Od Cicipasa je izgubio u Torontu, od Hačanova u Parizu i konačno, od Zvereva u Londonu. To su tri momka koji su se izdvojili po mišljenju mnogih. I tu su uvek i Borna Ćorić i Kajl Edmund. Ipak, mislim da će Đoković biti taj koji će biti glavni na grend slemovima, s tim da je Rafa Nadal favorit u Parizu, naravno ako bude zdrav - smatra Rusedski. 


Po njemu, najzanimljivije će biti videti kako funkcioniše kombinacija Aleksander Zverev - Ivan Lendl, dopada mu se i to što Karen Hačanov radi sa bivšim trenerom Gorana Ivaniševića, Vedranom Martićem, dok je za Rodžera Federera rekao da ga nikada ne smete otpisati, bez obzira na godine i nešto slabiji drugi deo protekle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading