POLEĆEMO: Mislite da je 2018. bila luda? Vajda otkrio Novakove ciljeve za 2019!

Autor:

Sport

07.01.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener najboljeg srpskog tenisera, Marijan Vajda otkrio je da je cilj Novaka Đokovića da osvoji sva četiri Gren slem turnira u godini.

Đoković i Vajda

U intervjuu za češki Sport, Vajda je rekao da je Đoković za sebe zacrtao najviše ciljeve kako u 2019. godini, tako i za ostatak karijere.

- Novak je već rekao da mu je cilj da osvoji sva četiri grend slem turnira u godini. Takođe, pričali smo i o tome da mu je želja da obori rekord Rodžera Federera po broju grend slem trofeja. Novak sada ima 14, a Rodžer 20, tako da je Đokoviću potrebno zdravlja i dobrog rada da bi ostvario taj uspeh - istakao je Vajda.

On je još jednom priznao da je druga polovina 2018. godine premašila sva očekivanja, koja je imao kada je obnovio saradnju sa srpskim teniserom.

- Nismo očekivali takav uspeh. Kada sam se vratio u Novakov štab, zatekao sam ga u stanju da nije mogao da dobije velike mečeve. Znao sam da će ponovo biti šampion, ali nisam verovao da će se to tako brzo dogoditi. U 2019. godini ćemo se suočiti sa još većim pritiskom, da Đoković odbrani zvanje favorita na svim turnirima - rekao je Marijan Vajda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading