Nole ima nešto da vam poruči!

Autor:

Sport

05.01.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nešto ne štima u igri Novaka Đokovića videlo se u svim mečevima koje je odigrao proteklih dana u Dohi. Iako je uglavnom delovao šampionski, dosta se mučio najviše kod egzekucije na lakšim loptama, što se posebno videlo u sinoćnjem meču. Zbog frustracije stradao je i reket.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Izgubio sam meč i to je to! Uspeo je da obrne situaciju u svoju korist na kraju drugog seta. Dotle sam smatrao da kontrolišem teren. On je odlično odigrao, a ja sam propustio neke lagane lopte i to se dogodi kada izgubiš koncentraciju. Kada hoće, onda hoće - požalio se srpski as i dodao:

- Bilo je veoma gusto i tek nekoliko poena je odlučilo pobednika - rekao je Nole.

Đoković je u prestonici Katara proveo preko 11 časova na terenu, pošto je stigao i polufinala dublova sa bratom Markom. Trebalo mu je to ne bi li pojačao ritam, samim tim podigao formu nakon pauze između sezona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Ovo mi je trebalo od Dohe, da odigram što više mečeva ii da se što bolje spremim za Australijan open. Tako da sam veoma zadovoljan. Naravno, ne zato što sam izgubio meč, ali izgubio sam od boljeg igrača. Ovako se jača karakter i postaje bolji igrač. Sada mi sledi 10 dana odmora, pa Melburn - nastavio je Đoković.

Sledeći turnir našeg tenisera je njegov najuspešnjji grend slem, Australijan open (14-27. januar), a upitan nakon poraza u polufinalu Dohe koji mu je cilj u Melburnu bio je kratak i jasan:

- Titula - jasan je Nole.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading