Đoković je korak ispred svih, ali ON je najavio povratak!

Autor:

Sport

03.01.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Sten Vavrinka pričao je o očekivanjima u narednoj godini i novoj teniskoj sezoni, a nezaobilazna tema je prvi reket sveta, Novak Đoković.

RepublikaFoto: TANJUG/M.BAKER
Đoković i Vavrinka

Vavrinka je prošlu godinu većinom proveo povređen u oporavku od povrede, ali tokom 2019. planira da se vrati u sam teniski vrh.

Vavrinka ne zna šta će se u svetu tenisa dešavati tokom naredne sezone i jedino je siguran šta će biti sa Novakom Đokovićem.

- Imam očekivanja i želim ponovo da osvajam titule. Nije bitno koje, da li je to 250 ili 500 ili veći turniri. Za 2019. vidim dosta upitnika, ali sam uveren da će Novak Đoković, ako bude fizički spreman, biti korak ispred svih nas. Da li će Rafa biti bez povreda, može li Rodžer opet do Grend slema? A, šta je sa Endijem? Sve u svemu, željno iščekujem godinu- rekao je Vavrinka. 

RepublikaFoto: instagram.com/stanwawrinka85

Vavrinka je 2018. završio na 66. mestu, a na turniru u Dohi plasirao se u četvrtfinale, gde će igrati sa Robertom Bautista-Agutom. 

- Nisam se ovako dobro osećao dugo vremena. Moje odustajanje od Bazela je bilo loše, ali i dobro u isto vreme, jer sam dobio dve dodatne nedelje da se pripremim- rekao je Vavrinka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading