Novakov rival očekuje mnogo u meču protiv Đokovića!

Autor:

Sport

28.12.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Karen Hačanov kaže da je tek početak sezone i da egzibicija u Abu Dabiju služi da bi igrači proverili formu pred odlazak u Australiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karen Hačanov

Šampiona mastersa u Parizu očekuje duel od 16 časova sa Novakom Đokovićem u polufinalu egzibicije u Abu Dabiju, tako da će biti interesantno videti kako će odigrati.

Prošle sezone, Novak je pobedio Hačanova na Vimbldonu, lako u tri seta, ali mu se ruski teniser revanširao u finalu turnira u "Bersiju". 

- Cilj mi je da vidim u kakvoj sam trenutno formi, a taktika će zavisiti i od toga kako on bude igrao. Tek je početak sezone. Novaku će ovo biti prvi meč posle pauze, meni će biti drugi. Nadam se da će to biti dobra borba, videćemo šta će se dogoditi- rekao je Hačanov. 


On je dodao da voli da igra na ovakvim takmičenjima. 

- Dobro je igrati na ovako jakom takmičenju. Ove sezone turnir je izuzetno jak, svi visokorangirani igrači su tu, odlično je testirati sebe protiv najboljih već u prvoj nedelji. Sve je apsolutno pozitivno- zaključio je Hačanov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading