DOK JEDNOM NE SMRKNE DRUGOM NE SVANE: Poraz Troickog, Tipsarević kao "laki luzer" već u drugom kolu!

Autor: Tanjug

Sport

14.08.2017

08:20 >> 08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na mastersu u Sinsinatiju već u prvom kolu porazom od Amerikanca Džona Iznera 7:6 (7:3), 6:4. Izneru, 19. igraču sveta, bio je potreban samo jedan brejk, na startu drugog seta, da slavi nad Troickim posle skoro sat i po vremena igre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tipsarević je baš imao sreće u Sinsinatiju

Izner se u drugom kolu sastaje sa boljim iz američkog duela Donald Jang - Tomi Pol.

Srbija će ipak imati još jednog predstavnika na turniru jer je Janko Tipsarević, uprkos porazu od Amerikanca Kristofera Jubenksa 6:3, 6:4 u kvalifikacijama, prošao u glavni žreb kao "laki luzer".

Tipsarević je čak slobodan u prvoj rundi i u sledećoj čeka pobednika između Sema Džonsona (SAD) i Davida Ferera (Španija).

Krunićeva preko Skjavone u glavni žreb, sledi Ostapenko

Srpska teniserka Aleksandra Krunić izborila je plasman u glavni žreb Mastersa u Sinsinatiju posle pobede nad favorizovanom Italijankom Frančeskom Skjavone 7:6 (7:5), 4:6, 6:2. Krunićeva je, nakon trijumfa nad Rumunkom Soranom Kirsteom, napravila još jedno iznenađenje protiv nekadašnje pobednice Rolan Garosa, a sada 74. teniserke sveta.

Aleksandra Krunić je do druge pobede nad 38-godišnjom Italijankom iz trećeg međusobnog meča došla posle dva i po sata velike borbe. U prvom kolu turnira sastaće se sa 12. igračicom WTA liste Jelenom Ostapenko iz Letonije, koja je ove godine senzacionalno došla do trofeja na gren slemu u Parizu.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading