Svi strahuju od Novaka!

Autor:

Sport

25.12.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniser Borna Ćorić smatra da Novak Đoković može da osvoji titule na sva četiri Gren slema naredne sezone, a uz Srbina istakao još šest kandidata za najveće titule.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket planete

Srpski teniser osvojio je dva poslednja Gren slema, pošto je trijumfovao na Vimbldonu i US Openu, a godinu je, peti put u karijeri, završio ne prvom mestu ATP liste.

- Osvajanje Gren slema je najveći izazov u tenisu. Verujem da Novak može da osvoji sva četiri- rekao je Hrvat.

- Moram da kažem i sebe- nasmejao se Borna.

Imao je mladi teniser još tenisera na spisku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Rafa bi mogao do tri titule, Rodžer na travi i u Australiji, jer su podloge brze. Mari ako bude zdrav, Stan takođe. I naravno, Zverev- rekao je hrvatski teniser.

Sa 12 igračem na planeti saglasan je i njegov trener Rikardo Pjati.

- Nadal će biti najkonkurentiji na šljaci, a Novak je favorit na sva četiri Gren slema. Rodžer će imati priliku na Vimbldonu. Ostalo je otvreno. Od Borne očekujem da bude spreman i ostvari dobar rezultat. Prošle sezone se probio na turnirima serije 1.000, sada isto treba da pokuša na Slemovima- rekao je Pjati.

Prvi Gren slem u sezoni je Australijan Open, na kome titulu brani Rodžer Federer. Turnir u Melburnu počinje 14. januara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading