A ĐOKOVIĆ? Evo ko je najtalentovaniji teniser u poslednjih 10 godina!

Autor:

Sport

09.12.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni američki teniser Džon Mekinro izjavio je da je Nik Kirjos najtalentovaniji teniser kojeg je video u poslednjih deset godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski reket broj 1

Mekinro je imao prilike da sarađuje sa Kirjosom tokom poslednja dva izdanja Lejver kupa, gde je izbliza video sav njegov potencijal.

- Nik je izuzetno talentovan igrač. Od svih tenisera koje sam video u poslednjih deset godina on je verovatno najtalentovaniji, ako gledamo čistu sposobnost igranja tenisa. Ali, kada vidite nekoga ko ima njegovu sposobnost i ne koristi je, osetite kao da možete da doprinesete da se to promeni- rekao je Mekinro za britanski "Telegraf". 

On je dodao da Australijanca poštuje kao osobu, ali ga je i kritikovao. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- On je dobar timski igrač, sviđa mi se kao osoba. Problem je taj što on ne može da ostane u takmičarskom ritmu. Često se ni ne trudi, pa kako da očekujete da osvoji neki veliki turnir ako vidite da se često ni ne trudi?- dodao je Mekinro.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading