Srpkinja koja je očarala svet ima jedan san: Još da je Đoković u njemu...

Autor: b92.net

Sport

27.11.2018

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Veljović, 31-godišnja Kragujevčanka je delila pravdu u dva duela finala Dejvis kupa, prvo u okršaju Marina Čilića i Žo-Vilfreda Conge, a potom i u odlučujućem meču između Čilića i Luke Puja.

RepublikaFoto: twitter.com/ITF
Marijana Veljović

- Fenomenalan osećaj. Vrhunac moje dosadašnje karijere i nešto što ću pamtiti čitavog života. Raditi posao koji volite pre svega i biti u mogućnosti da doživite atmosferu od 26.000 ljudi koji su tu da podrže svoje zemlje, biti u centru dešavanja svega toga je nešto što bi moralo da se doživi da bi moglo da se prepriča - rekla je Veljovićeva za B92.

Ne dešava se retko da žene sude finale Dejvis kupa.

- Inače radim za ITF i Grend slem, to je moj posao da radim sve njihove turnire. Svake godine ITF predloži sudije za finale FED i Dejvis kupa komitetu koji to odobri. Verujem da je na to uticala dobra godina koju sam imala. Srećna sam što sam bila u takvoj prilici - rekla je Marijana.

Hrvatski navijači su joj čak posvetili i pesmu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Krajnje simpatična pesma - kratko je odgovorila Kragujevčanka.

Veljovićeva je početkom godine delila pravdu u finalu Australijen opena u ženskoj konkurenciji, a nakon dobrog posla u finalu Dejvis kupa očekuje se da se nađe u stolici i u finalu nekog gren slema u muškoj konkurenciji.

- Ne znam da li ću u 2019. imati priliku da sudim finale Grend slema. Nadam da će mi se do kraja karijere ukazati takva prilika, svakako bih to volela - kaže Veljovićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading