PREDSEDNICA HRVATSKE VOLI I TENISERE: KOLINDA OPET U MUŠKOJ SVLAČIONICI!

Autor:

Sport

26.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon eksponiranja sa fudbalerima na Mundijalu, Grabar Kitarovićeva grlila Čilića i Ćorića, koji su "vatrenima" doneli titulu u Dejvis kupu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Teniseri Hrvatske

Novi uspeh hrvatskih sportista i opet Kolinda Grabar Kitarovićeva u centru pažnje. Predsednici Hrvatske kao da nisu bila dovoljna nedavna eksponiranja na Mundijalu kada je grljenjem i ljubljenjem svih prisutnih i guranjem u prvi plan umalo ukrala slavu srebrnim fudbalerima u Moskvi.

Marin Čilić doneo je u nedelju svojoj zemlji drugu "salataru" u istoriji pobedom nad Lukom Pujom sa 7:6, 6:3, 6:3, za nedostižnih 3:1 protiv Francuske, ali Kolinda nije čekala titulu u Lilu. Ona je dan ranije ušla u mušku svlačionicu. Sva sreća teniseri su za razliku od fudbalera bili odeveni, pa im nije bilo previše neugodno kada je predsednica počela da grli sve redom. Najmlađi Borna Ćorić nije uspeo da joj pobegne, pa se osmehivao iz pristojnosti i primao čestitke za pobedu u petak, baš kao i najbolji hrvatski teniser Marin Čilić, koji je posle izrastao u junaka sa oba trijumfa u singlu.

A šta tek reći za ponašanje u nedelju. U neizostavnom "kockastom" dresu Grabar Kitarovićeva je bila najvatreniji navijač, a ne kako dolikuje predsednici u gostima Francuskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolinda Grabar Kitarović

- Želim da pokažem da pružam podršku svim našim sportistima, a ne samo fudbalerima. Ovo je malo drugačije nego što je bilo na Mundijalu u Rusiji, pošto Francuzi imaju veliku podršku, a tamo su Rusi bili na našoj strani - rekla je Kolinda.

Srpkinja opčinila "vatrene"

Finale Dejvis kupa nije moglo da prođe bez Srba. Marijana Veljović (31) bila je jedan od arbitara u Lilu, a svojom lepotom posebno je opčinila Hrvate. Oni su joj sa tribina čak i spevali pesmu nakon što je Čilić dobio Puja, a Kragujevčanka objavila da je Hrvatska osvojila "salataru".

- Marijana, slatka mala Marijana, ja ću te čekati, dok ne svane dan - odzvanjala je halom u Lilu dobro poznata pesma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
keja

26.11.2018 08:21

Hrvatska Predsjednica voli svoj narod, dok Srbi igraju za novac Hrvati igraju za Domovinu. Hrvati za razliku od Srba imaju poštovanja, primjer prema sutkinji Marijani...