BEKER OTKRIO: "Nole me je izluđivao"

Autor:

Sport

21.11.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković otišao je na zasluženi odmor nakon odlične godine koja je iza njega. Priliku da se priseti kako je bilo trenirajući svetskog broja jedan dobio je njegov nekadašnji trener i legenda belog sporta Boris Beker.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker i Novak Đoković

Sada je vreme da se ode na duži odmor i krene sa pripremama za novu sezonu, a u toku sumiranja utisaka, Boris Beker se dotakao jedne stvari koja ga je žestoko iritirala dok je trenirao Đokovića.

U Noletovom stručnom štabu bio je od 2014. do 2016. godine, a u tom periodu je Srbin osvojio šest grend slem titula. Ipak, bila je ta jedna sitnica...

- Đokovićevo tapkanje loptice me je izluđivalo u vreme kada sam mu bio trener, a i sada je to slučaj. To je navika, to je ritam, to je nešto što on radi i način na koji prikuplja fokus - objasnio je Nemac.

Novak Đoković

Nole je ovu sezonu završio ispred Rafaela Nadala, sa 1.565 bodova više, te Rodžera Federera, Zvereva, Del Potra, Andersona, Čilića, Nišikorija i Iznera koji zatvara TOP 10.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading