"Novaka čeka MONSTRUOZNA godina: DOMINIRAĆE"

Autor:

Sport

21.11.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Gilbert, nekadašnji igrač i trener koji je radio sa Andreom Agasijem, Endijem Rodikom, Endijem Marejom i Keijem Nišikorijem, veruje da će Novak Đoković dominirati svetskom teniskom scenom i naredne sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Mislim da Novaka čeka monstruozna 2019. godina. Vidim ga kako trijumfuje na Australijan openu, a onda i kako kompletira novi "Đoker slem", sva četiri grend slema kao što je učinio 2015. i 2016. godine - predviđa Gilbert.

On je povodom velikog preokreta Đokovića u 2018. godini napravio zanimljivo poređenje sa Agasijem.

- Ovaj Novakov proboj posle Vimbldona i skor 35-3, podseća me na Andrea Agasija kada je 1999. osvojio Rolan Garos, Vimbldon i US open. Stigao je Rodžera Federera i Džimija Konorsa na drugom mestu večne liste jer je peti put završio sezonu kao prvoplasirani. Mislim da može da prestigne i rekordera Samprasa koji je to uradio šest puta u karijeri, kao i da je moguće da osvoji 45 mastersa do kraja karijere - naveo je Gilbert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading