Niko više ne veruje u Federera!

Autor:

Sport

20.11.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer ove godine je na Australijan openu došao do 20. Gren slema u karijeri, a Toni Nadal smatra da je njegovo vreme prošlo i da više nema snage da osvoji najveće turnire.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Treći reket sveta

Treći reket sveta je trenutno rekorder po broju osvojenih trofeja sa najvećih turnira, a Toni Nadal, stric i nekadašnji trener španskog tenisera Rafaela, veruje da Federer više neće doći ni do jednog trofeja na grend slemovima.

- Nisam siguran šta sve možemo da očekujemo u 2019. godini, ali se čini da će Rodžer Federer teško podići Gren slem trofej. Moram da priznam da sam ovo i ranije pričao za njega i iznenadio me je načinom na koji je igrao - napisao je Toni Nadal u kolumni za "El Pais".

Jedan od argumenata koje je izneo za ovu tvrdnju jeste taj što Federer teško može da podnese mečeve koji se igraju na pet setova.

- To će Rodžeru biti glavni problem, a verujem da će Rafa i Đoković voditi velike borbe u narednoj godini - dodao je Toni Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading