Novak ide u izolaciju!

Autor:

Sport

19.11.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna sezona je iza Novaka Đokovića, ovog ponedeljka je osvanula poslednja ovogodišnja rang lista tenisera, na kojoj je ubedljivo prvi srpski teniser. Novak novu sezonu počinje u Dohi, a evo šta je poželeo sebi u nastupajućoj godini na profesionalnom i privatnom planu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski reket broj 1

- Pre svega zdravlje. Znam da je to kliše, ali ono je stvarno najvažnije u životu - počeo je Novak.

- Voleo bih da budem svestan lekcija koje sam naučio i da ne ponavljam više greške, a dešavalo mi se da ih ponavljam. Želim da osvestim te trenutke i da budem mudriji sledeći put, prevashodno kada je reč o strpljenju, i profesionalno i privatno - rekao je prvi reket sveta.

 

 

Poželeo je Đoković potom sebi i drugima radost i sreću, a rekao je i da će sada otići na zasluženi odmor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Odlazim na jednu destinaciju na kojoj ću malo da se izolujem i da uživam u odmoru koji mi je preko potreban. Odmoriću se dve-tri nedelje bez reketa, a onda slede pripreme. U tenisu nemamo mnogo vremena za pripreme, ali trudiću se da na najbolji način iskoristim to vreme - prvo kondicija, a onda i tenis - rekao je Đoković.

U sezoni za nama Novak je osvojio Vimbldon, Sinsinati, US Open i Šangaj, a igrao je finala u Parizu i Londonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading