ZVEREV: Nole, hvala ti što si me pustio!

Autor:

Sport

18.11.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser osvojio je najvredniji trofej u dosadašnjoj karijeri. Aleksandar Zverev uspeo je da savlada najbolje plasiranog Novaka Đokovića i dođe do titule u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev

Nemac je u Londonu postao najmlađi šampion poslednjeg turnira u sezoni još od 2008. godine, kada je Đoković osvojio prvu titulu, pošto je savladao Srbina sa 6:4, 6:3. Zverev se na taj način revanširao prvom teniseru sveta za poraz u grupnoj fazi takmičenja.

- Ne mogu da opišem kako se osećam. Ovo je najveća titula koju sam osvojio u karijeri. Moram da čestitam Novaku, ne samo na ovom turniru, već na rezultatima koje je ostvario u drugoj polovini godine. Skoro nisi izgubio meč, ali evo sada sam ja pobedio. Igrali smo dva puta ove nedelje i svi znaju kako si dobar teniser. I to ne samo teniser već i osoba. Možemo da naučimo toliko toga i o životu i svemu o tebi. Nećemo sada sve otkrivati - govorio je Saša Novaku i nastavio:

- Ti si uvek tu da podeliš sa nama sve što znaš. Sada si mi dozvolio da i pobedim, da osvojim ovaj trofej. Čestitam celom Novakovom timu, neverovatni ste. Povratak Novaka i na prvo mesto i to posle operacije, to niko nije uradio i vi ste sigurno jedan od najboljih timova na turu - istakao je Zverev.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev

Bila je to četvrta titula koju je Zverev ovojio ove sezone i najveća kojoj se radovao u karijeri.

- Naravno, moj tim. Počeću od oca koji me trenira. Jedan je od najboljih. Verovatno neće prestati da plače do kraja godine. Sigurno ne razume šta sada govorim, ali svi smo mnogo srećni. Hvala Ivanu što se pridružio timu - zaključio je Nemac.

Nemac će drugi put zaredom godinu završiti na četvrtom mestu ATP liste.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading