"Hteo je DA MU ODSEČE PENIS, ali je onda pogledao telefon i PREREZAO MU GRLO": Isplivali novi detalji brutalnog ubistva fudbalera!

Autor:

Sport

15.11.2018

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima nakon monstruoznog ubistva brazilskog fudalera Daniela Koree Freitasa bura se ne stišava. Pojavile su se nove informacija vezane za ovaj nezapamćeni slučaj.

RepublikaFoto: twitter.com/rwade300
Policija Brazila

Policija je nedavno uhapsila biznismena Edsona Britesa mlađeg koji je priznao ubistvo i sve obrazložio činjenicom da je Korea hteo da mu siluje ženu, a španska "Marka" je nedavno došla do novih detalja.

Detalja koji uključuju trojicu svedoka koji su imali usaglašenu priču, a iz koje se vidi da Brites najpre nije hteo da ubije Koreu.

- Kada sam otvorio vrata video sam da leži preko moje žene i pokušava da je siluje. Ono što sam učinio uradio bi svaki muškarac za svoju ženu u Brazilu. To je mogla da bude nečija ćerka, žena, sestra...U tom trenutku to je bila moja žena Kris s kojom sam u braku 20 godina. Žena koja me je uvek podržavala i volela - rekao je Brites posle hapšenja.

Foto: youtube.com/Tuitealo
Fotografije koje je ubica pronašao u telefonu žrtve

Njegovu priču potvrdila je i ćerka Alana posle čijeg rođendana se sve i dogodilo, dok je jedan od svedoka do tančina objasnio policiji kako je Korea ubijen.

- Edison je otvorio vrata prtljažnika i iznenada je zaklao Koreu. To nije bila ideja. Najpre je samo hteod a mu odseče penis i ostavi ga da visi naglavačke, ali je onda na telefonu video fotografije svoje supruge i fudbalera koje su vrlo brzo postale viralne.

Brites je posle ubistva tražio od prijatelja da mu pomognu u rešavanju tela, ali su oni to navodno odbili. Zatim je sam otišao i bacio tel u napušten deo grada gde su isto i pronašli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brazilska policija

Što se tiče fotografija koje su i ''došle glave'' Korei, one su se na internetu pojavile nakon što je nesrećni fudbaler sam slao fotke nekome.

A na njima se videlo kako leži pored Britesove supruge. Kao i poruka do koje je policija došla, a na kojoj je pisalo: Želim da pojedem majku slavljenice!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading