RONALDO KRALJ INSTAGRAMA!

Autor:

Sport

31.10.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se zna ko je najpopularnija javna ličnost na svetu! Kristijano Ronaldo (33) došao je juče do 144,4 miliona pratilaca na Instagramu i do zaključenja ovog broja za oko 100.000 sledbenika prestigao dosadašnju vladarku američku pevačicu i glumicu Selenu Gomez (26).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Fudbaler Juventusa je status kralja društvene mreže stekao bravurama na terenu u dresovima Mančester junajteda, Reala i sada crno-belih iz Torina, ali i za nacionalnu selekciju Portugala. Interesantno, Kristijano prati Selenu, ali ne i ona njega. Ronaldo ima znatno više objava od Gomezove i sam prati više ljudi, ali se zato striktno drži fudbala. Selena kao pevačica, glumica i producentkinja provokativnim fotografijama i objavama zalazi u sve sfere kako bi privukla što više sledbenika, a pomogla je i nekadašnja veza sa Džastinom Biberom.

Kakvu je konkurenciju u svetu potukao Ronaldo da bi došao do trona, jasno je ako se pogledaju ostale najpopularnije javne ličnosti. Iza njega i Gomezove slede Arijana Grande sa 132 miliona, Kim Kardašijan, Bijonse i Dvejn Džonskon sa po oko 119 miliona. A koliko je prvo mesto popularnosti važno, govore zarade po jednom postu na Instagramu. Gomezova od svakog posta zaradi oko 800.000 evra. Međutim, ona nije najbolja jer rijaliti-zvezda Kajli Džener inkasira i do milion evra po jednom postu. Treći na listi je Ronaldo sa 750.000 evra, ali nema sumnje da će mu prvo mesto doneti još više novca.

Selena nesportski podnela poraz

RepublikaFoto: Tanjug

Kada je shvatila da će je Kristijano Ronaldo prestići, Selena Gomez je izdramila na Instagramu u nameri da srceparajućom objavom privuče još pratilaca.

- Raspoloženje - gledam u ogledalo kao idiot. Pravim pauzu na društvenim mrežama. Ponovo. Zahvalna sam na svakom glasu koji mi dajete. Zahvalna sam i što mogu da se povučem i da živim život baš u tom trenutku - napisala je nedavno Selena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading