RONALDO ZATRAŽIO POMOĆ!

Autor:

Sport

14.10.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je angažovao tim advokata, doktora i stručnjaka za odnose sa javnošću kako bi se zaštitio zbog optužbi za silovanje, što će ga koštati oko milion dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo u problemu!

Kristijano Ronaldo okupio je tim stručnjaka koji bi trebalo da mu pomogne da se zaštiti i održi svoj ugled nakon optužbi za silovanje. 

Navodno, eksperti koje je sada okupio oko sebe pokušaće i da opovrgnu poverljivi dogovor koji je te 2009. godine Ronaldo potpisao sa Majorgom kojoj je plaćeno 350.000 evra kako bi ćutala. I tada je Ronaldo imao "tim pomagača" oko sebe. Očigledno je da nisu baš obavili posao za koji ih je tada platio.

- Ceo slučaj zasnovan je na ukradenim elektronskim dokumentima koji su veoma lako mogli da budu izmenjeni. Prema mojim saznanjima tokom 2015. godine veliki broj firmi, a među njima i pravnih, ali i policijskih uprava, bili su na meti hakera i mnogo elektrnonskih dokumenata je ukradeno- rekao je jedan od Ronaldovih advokata- Piter Kristensen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Hakeri su nameravali da ta dokumenta prodaju medijima koji su ih sada krajnje neodgovorno objavili, a većina tih dokumanata je izmenjena ili izmišljen-  dodao je Kristensen.

U Kristensenovom saopštenju se, između ostalog navodi da Ronaldo ne poriče da je sa Majorgom imao sporazum o tajnosti i da joj je dao određenu sumu novca, ali da to ne znači i priznanje krivice već da je to samo dokaz da je poslušao savete i pokušao da nađe način da lažne optužbe na njegov račun u tom trenutku prestanu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading