NEVEROVATNI DETALJI: Ronaldo je 2005. godine bio UHAPŠEN zbog optužbi za silovanje!

Autor:

Sport

05.10.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo pre čak 13 godina optužen je za silovanje tako da mu nedavne scene nisu nepoznate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo se nalazi u velikim problemima. Sjajni portugalski fudbaler je pod istragom američke policije zbog optužbi da je u hotelu u Las Vegasu 2009. godine silovao Ketrin Majorgu, koja je tada radila kao hostesa.

- Čvrsto odbacujem sve optužbe. Silovanje je odvratan zločin koji se protivi svemu u šta ja verujem. Odbijam da učestvujem u medijskom spektaklu stvoren od ljudi koji žele da se promovišu na moj račun. Čista savest će mi omogućiti da u miru sačekam rezultate istrage - napisao je Ronaldo na Fejsbuku.

Ipak, britanski mediji su posle najnovijih optužbi na njegov račun podsetili da to nije prvi slučaj kojui mu se stavlja na teret. Tako se navodi da je napadač Juventusa i 2005. godine uhapšen i ispitan zbog optužbi devojke iz Francuske da ju je silovao u hotelu u centru Londona.

Kristijano Ronaldo

Tada su optužbe protiv njega odbačene, jer nije bolo dokaza za pokretanje istrage. Takođe, još jedna devojka je tvrdila da je Ronaldo te iste noći napastvovao nju i njenu rođaku, ali je kasnije povukla optužbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading