NESVAKIDAŠNJA PRIČA ZVEZDINOG HOLANĐANINA, KOJI SE ZAIGRAO SA LEPOTICAMA DOK JE IGRAO U RUSIJI!

Autor:

Sport

10.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista srpskog šampiona tokom boravka u Anžiju i Mordoviji upleo se u paralelne veze sa dve seks-bombe, kojima sad plaća alimentaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Ebisilio

Fudbaler Crvene zvezde Lorenco Ebisilio (26) postao je otac dvoje dece u istom danu, ali su njihove majke dve različite žene! Kontroverzni Holanđanin koji je stigao u redove srpskog prvaka tokom leta iz APOEL izaziva podjednako veliku pažnju izvan terena, kao i na njemu, a pokazao se kao pravi Don Žuan!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen/russianannagirl
Ana Bagaeva

BROJKE

500 hiljada evra godišnje zarađuje Ebisilio u Zvezdi

1.500 evra mesečno plaća svakoj ženi za alimentaciju

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Pustь govorяt
Dairja Danilina

KRATIO VREME

Ofanzivni vezista crveno-belih, pre nego što je nastupao na Kipru, igrao je u Rusiji i to za dva kluba - Mordoviju iz Saranska i Anži iz Mahačkale. Ebisilio je u periodu od leta 2014. do leta. 2017. gradio karijeru u najvećoj zemlji sveta i tom prilikom vreme prekraćivao u društvu lepih Ruskinja. Upravo je druženje sa dve seks-bombe dovelo do toga da tamnoputi Holanđanin postane tata dečaka i devojčice i to u istom danu! Najpre je medijima u Rusiji Ana Bugaeva otkrila da je rodila ćerku iz veze sa asom Zvezde, da bi zatim Darija Danilina obelodanila da je fudbaler otac i njenog sina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Pustь govorяt
Rijaliti zvezde - Lorencove "izabranice"

RIJALITI-ZVEZDE

Sve je otišlo toliko daleko da su mame bile i akteri jednog popularnog ruskog televizijskog šou-program u kojem je predstavnik igrača objavio da će Ebisilio plaćati izdržavanje od 1.500 evra mesečno obema majkama.

D. KOKANOVIĆ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading