KOŠARKAŠU BAŠ PRIJA CRNA GORA: BODIROGA BOG BAŠKARENJA!

Autor:

Sport

10.08.2018

05:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan sa suprugom i naslednikom uživa već mesec dana u svojoj vili na Jadranu. Dok se supruga Ivana (sa kojom je 15 godina u braku) sunča, Bodiroga uči sina Nikolu da vozi gliser.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dejan Bodiroga u Crnoj Gori

Dejan Bodiroga (45) nastavlja da zadaje domaće zadatke. Nekada bog pod obručima danas objašnjava kako treba uživati na moru i to čak mesec dana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Uživa sa porodicom - Dejan Bodiroga

Srpski bog košarke već godinama letuje u svojoj vili s privatnom plažom u mestu Kaluđerovina nadomak Tivta, gde voli da baci sidro, a kako to sad izgleda uverio se i Srpski telegraf.

I dok se supruga Ivana, manekenka s kojom je nedavno proslavio 15 godina braka, sunča, ponosni otac uči sina Nikolu (14) da vozi gliser. Našem fotografu nije promakao ni zasluženi odmor, koji je usledio na udobnim ležaljkama. Mir su remetili samo povremeni telefonski pozivi jer posao predsednika komisije za takmičenja FIBA Evropa ne može da čeka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vila Dejana Bodiroge u Kaluđerovini

A koliko mu odmor na Crnogorskom primorju prija, govori podatak da Bodiroga vilu želi da zadrži po svaku cenu. Tako je, prema saznanjima našeg lista, pre samo nekoliko dana odbio ponudu od 500.000 evra da proda kuću i plažu Rusu koji bi da na tu stranu proširi restoranski i hotelski kompleks "La Perla". Druge komšije su pristale, ali srpski as svog raja ne želi da se odrekne tako lako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading