Ivanovićeva uživa sa Lukom: ANA U ŠETNJI SA SINČIĆEM!

Autor:

Sport

08.06.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja srpska teniserka uživa u ulozi majke.

Ana sa naslednikom

Ana Ivanović je super mama. Dugo su naša penzionisana teniserka i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger skrivali od očiju javnosti sina Luku, rođenog 18. marta, ali su na kraju svi videli kako se lepa Srpkinja snalazi u ulozi majke. Čak i u junu hladni Čikago Ana je zamenila za toplu Majorku, gde je otišla sa prvencem da bi konačno uživala u lepom vremenu, na koje je navikla igrajući tenis.

18. marta Ivanovićeva rodila prvenca u Čikagu

Ponosna mama je sa Lukom izašla u jedan park na španskom ostrvu gde ga je nežno grlila i ljubila. Kada se sinčić uspavao, Ivanovićeva ga je smestila u kolica i polako vozila da se ne probudi. U tim trenucima ona je uspela da ugrabi i malo vremena za sebe i da se opusti u prirodi uživajući u retkim trenucima slobodnog vremena, kao i sve majke dok su im deca još mala.

Podsetimo, pre odlaska na Majorku, Ana je Luku prvi put dovela i u Srbiju. U Beogradu ga je upoznala sa širom rodbinom i prijateljima jer su samo najbliži poslednja tri meseca odlazili kod nje i Švajnija u Čikago.

Ana nežno grlila i ljubila naslednika dok se nije uspavao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading