Ledeni Finac nije tako leden: KONOBARICA OPTUŽILA KIMIJA RAIKONENA ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE!

Autor:

Sport

31.05.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest dana iz Formule 1 dolazi iz Kanade, gde je jedna konobarica otkrila da ju je zvezda ovog sporta Finac Kimi Raikonen seksualno zlostavljao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Raikonen najavio kontra tužbu za konobaricu

Kelnerica je navodno već kontaktirala Raikonena kako bi mu iznudila novac u zamenu za ćutanje, pre nego što ga prijavi policiji. Ipak, svi kanadski mediji su preneli ovu informaciju, pa je sada kasno za ovakav sporazum.

Ona navodno potražuje od Raikonena sedmocifrenu cifru u dolarima, a kako se nezvanično čulo ona je otkrila da ju je finski vozač Formule 1 hvatao za grudi, dok ju je njegov drugar uhvatio za međunožje.

Ove optužbe je negirao advokat vozača F 1, Matje Piš Mesije, koji se trenutno nalazi u policiji u Montrealu. On je izajvio da su njegov klijent i on sam, veoma iznenađeni sa ovim optužbama.

Navodno će advokatski tim Raikonena spremiti kontra optužbu zbog pokušaja ucene i iznude, pa se očekuje da čitav slučaj vrlo brzo dospe i do sudnice gde bi trebalo da bude utvrđeno ko je koga prvi napao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading