OVO IM JE OMILJENO MESTO: Ovde Jelena i Novak uživaju s DECOM!

Autor:

Sport

25.05.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića, Jelena od njegovog pada s najviše lestvice u belom sportu, sve je više aktivna u medijima. A u poslednje vreme objavljuje i fotografije s decom, te je tako i ovog jutra privukla pažnju medija slikom sa ćerkicom Tarom.

Foto: instagram.com/jelenadjokovicndf
Porodično obišli park u Parizu... Jelena i Novak Đoković

Tara i Jelena fotografisale su se u jednom parku u Parizu, a o tome koliko Đokovićeva supruga voli ovo mesto, sama je opisala:

 

 

- Sa mojim anđelom. Koji je vaš omiljeni park u Parizu da ga posetimo dok smo ovde? - upitala je Jelena na instagramu. A Novak i ona objavili su nekoliko fotografija iz ovog parka u kom su proveli dan sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom. Osim što je ovaj park prepun zelenila, ima i dosta životinja zbog čega više podseća na Zoološki vrt. 

RepublikaFoto: instagram.com/jelenadjokovicndf
Tara posmatra dok se Novak i Stefan igraju...

I dok se Jelena zabavljala s Tarom, Novak je čuvao sina Stefana s kojim je obišao sve životinje, ali su im se koze, možda, najviše dopale.

Foto: instagram.com/djokernole/
Stefan stvara nova prijateljstva... Napisao je Novak Đoković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading