(VIDEO) PADOBRANAC! Dule Savić skočio sa 4.000 metara

Autor: Katarina Kostić

Sport

12.05.2018

04:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić (62) svojevremeno je na utakmicama išao glavom tamo gde drugi nisu smeli nogom!

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin/
Nebeski skok legende: Dule Savić

Nekadašnji napadač crveno-belih je pokazao da ni van fudbalskog terena, čak ni sada, kada je u penziji, ne preza ni od čega, pa je tako u Batajnici skočio iz helikoptera sa visine od 4.000 metara, i to u dresu svog voljenog kluba!

Ceo događaj je zabeležio kamerom i podelio na društvenoj mreži Instagram uz reči da je na taj način ostvario ono o čemu je maštao od malih nogu.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin/

- Ostvarenje dečačkog sna - skok iz helikoptera sa visine od 4.000 metara! Hvala mojim prijateljima padobrancima pukovniku Nenadu Kuzmanoviću Kuzmi, instruktoru Predragu Pavloviću i Ani Vujčić na podršci - rekao je čuveni fudbaler za Srpski telegraf.

Podsetimo, Zvezda je nedavno osvojila prvo mesto u Superligi Srbije, a Dule, čiji mlađi sin Vujadin nastupa za crveno-bele, titulu je proslavio u bazenu sa dve baklje u ruci, što je naišlo na pozitivne komentare navijača kluba iz Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading