OVDE SE PORODILA ANA IVANOVIĆ: ŠVAJNI ISKEŠIRAO 50.000 € ZA ROĐENJE SINA!

Autor:

Sport

20.03.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve za princezu i prvenca! Ana Ivanović porodila se u prestižnoj privatnoj bolnici Nortvestern u Čikagu, a prema saznanjima Srpskog telegrafa Bastijan Švajnštajger je za rođenje sina Luke iskeširao najmanje oko 50.000 evra.

Bastijan potrošio 5 dnevnih plata u Čikagu

Za taj novac, odnosno njegovih pet dnevnih plata od ugovora teškog 3.600.000 evra, bivšoj srpskoj teniserki je omogućio najbolju negu. I to u bolnici koja ima posebno odeljenje za brigu o ženama i deci.

5 dnevnih plata u Čikago fajerima treba da izdvoji Nemac kako bi platio bolničke troškove svoje supruge

U medicinskoj ustanovi koja se nalazi u strogom centru Čikaga na obali jezera Mičigen sve je podređeno Ani i ostalim trudnicama i porodiljama. Bolnica je osnovana 1972, a u poslednjih desetak godina je generalno osavremenjena kako bi pacijenti imali najbolju uslugu.

U luksuznoj bolnici sve je podređeno pacijentima kako bi im boravak bio što prijatniji

Da su uslovi savršeni, pogotovo kod pacijentkinja koje leže poput Ivanovićeve u apartmanima, potvrđuje podatak da Nortvestern konstantno odnosi priznanje za najbolju medicinsku ustanovu u celoj državi Ilinois, ali i tom delu SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading