NIKOLA JOKIĆ U TRANSU! Šampion NBA lige u LUDOM NOĆNOM IZLASKU: Aco Pejović doveo Džokera u EKSTAZU! (FOTO)

Autor:

Sport

01.07.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Denver Nagetsa uživa u odmoru.

NIKOLA JOKIĆ U TRANSU! Šampion NBA lige u LUDOM NOĆNOM IZLASKU: Aco Pejović doveo Džokera u EKSTAZU! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/Dušan Kostrešević

Nikola Jokić u transu

Nikola Jokić pokorio je Ameriku i sada uživa u zasluženom odmoru.

Srbin je bio najzaslužniji što su Denver Nagetsi stigli do šampionskog prstena u NBA ligi, te je u finalnoj seriji protiv Majami Hita poneo priznanje za najkorisnijeg igrača.

Jokić se po završetku takmičenja i proslave sa navijačima Denvera u Sjedinjenim Američkim Državama, uputio ka rodnom Somboru gde je nastavio da "puni baterije" pred nove izazove. Dok se čitava Srbija nada da će Džoker zaigrati na predstojećem Mundobasketu koji se održava od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, on koristi svaki trenutak za zabavu.

Da zna da uživa kao i "običan svet" pokazao je na nastupu Ace Pejovića. Poznati pevač doveo je do ekstaze Nikolu Jokića koji je kao u transu uživao u ludom noćnom izlasku.

 

Prisutni su bili oduševljeni - kako Pejovićevim pesmama, tako i Jokićevim ponašanjem, te su fotografije i snimci sa ovog događaja ubrzo završili na društvenim mrežama.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo da će Nikola Jokić na ovaj način dovoljno odmoriti, te da će izabrati da igra za Srbiju na predstojećem Svetskom prvenstvu u košarci i da će nas obradovati MVP partijama i medaljom.

Podsetimo, "orlovi" će u prvoj fazi Mundobasketa igrati protiv Kine, Južnog Sudana i Portorika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading