Bufon se opustio na Mauricijusu: ĐIĐIJEV PITON!

Autor:

Sport

31.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme za oporavak od povrede mišića legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon (40) iskoristio je da zapali u toplije krajeve sa nevenčanom suprugom Ilarijom di Amiko (44), a čuveni italijanski par odlučio se za odmor na Mauricijusu.

Bufon se baš opustio u društvu nevenčane supruge

Tamo su ih, međutim, dočekali paparaci, koji su jasno uslikali Điđijev vidno izraženi "ponos" u trenutku dok je obigravao oko prelepe, četiri godine starije izabranice.

Bufon i prelepa TV voditeljka, koja se proslavila u fudbalskim emisijama, u vezi su već četiri godine, a imaju sina Leopolda Maciju. Na Mauricijus ga ipak nisu poveli jer su želeli da uživaju samostalno, a sudeći po fotografijama na kojima se baškare na ležaljkama i ispijaju kokosovo mleko, i uspeli su u tome.

Golman i prelepa TV voditeljka su četiri godine u vezi i imaju sina Leopolda

Popularni Điđi i Ilarija bili su u centru pažnje i letos kada ga je ona tešila nakon izgubljenog finala Lige šampiona od Reala (4:1). Tada su bili uhvaćeni u nečemu što se može nazvati pokušaj oralnog seksa. Inače, Bufon je prethodno bio u braku sa češkim modelom Alenom Šeredovom, sa kojom ima dvoje dece.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading