MENJAM NOGU ZA SVAKU PRILIKU!

Sport

30.01.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska heroina Nataša Kovačević ne prestaje da zrači optimizmom i pored velikog gubitka. Od kada je 2013. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj izgubila levu potkolenicu, svojom neverovatnom energijom daje primer svima kako nema predaje bez obzira na okolnosti. Uz sve to, lepa Nata protezu nikada ne skriva, ponosno je nosi, a uvek je spremna za šalu na svoj račun. Jednostavno, to je njen zaštitni znak, u tome se ogleda njena veličina!

RepublikaFoto: instagram.com/nacika7
23 godine ima Nataša Kovačević

PROTETIČAR ĐEPETO

- U šali kažem da imam nogu za svaku priliku. Fluorescentnuplavu koristim za plažu, drugu imam za šetnju, treću za izlaske, pa kad stavim štiklu od 10 centimetara, pa krenem da šetam gradom, treba me videti sa tih 197 centimetara. Moj protetičar bi verovatno pao u nesvest. Njega iz milošte zovem Đepeto. To sam prosto ja, volim sebe kakvu jesam. Naravno da i ja imam loših momenata, nisam uvek jaka kao što izgledam, ali je bitno kako se ti momenti prevaziđu - rekla je Nataša u intervjuu za magazin Stori i u istom dahu je nastavila:

- Ima prijatelje, roditelje, brata, sa kojim stvarno o svemu pričam. Prosto se trudim da uživam u životu, znam da cenim druženje, uživanje kada popijem kafu ili se nasmejem do suza. Ne kažem da ranije to nisam cenila, ali sada zaista cenim.

RepublikaFoto: instagram.com/nacika7
SPREMNA: Nati ni štikle, a ni voda ni pesak ne mogu ništa

NIŠTA NE BI MENJALA

Koliko samopouzdanje ima bivša košarkašica Srbije i Crvene zvezde potvrđuje činjenica da ništa u životu ne bi menjala, jer ovako ima idealnu priliku da pomogne ljudima.

- Da mogu da vratim vreme, ne bih menjala ništa. Čvrsto stojim iza tih reči. Celo to iskustvo, koliko god tragično, veoma je važno za mene, za proces mog odrastanja i učenja. Nije to ništa toliko strašno. Veoma sam srećna što svojim primerom mogu da pokažem ljudima da imaju izbora. Svet je surov i ne čeka nikoga, a oni, ma kako se osećaju, mogu da prevaziđu sve prepreke - zaključila je Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading