JELISAVETA U ZEMLJI ČUDA!

Autor:

Sport

24.01.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin živi u bajci, i to bukvalno! Nakon što se udala za srpskog košarkaša Miloša Teodosića, glumica se upustila u istraživanje Amerike. Jedna od destinacija koja ju je najviše opčinila, ako je suditi po fotografijama na Instagramu, jeste Diznilend u Los Anđelesu.

RepublikaFoto: instagram.com/jagodenamagli
LUDO ZEZANJE: Jelisaveta Orašanin

Već na ulasku u kraljevstvo Volta Diznija, Jelisaveta je nabacila uši Mini Maus, ali i osmeh koji nije skidala sa lica. Krenula je glumica stopama Alise kroz zemlju čuda i odmah zakucala na vrata kuće u kojoj je izgledala kao div nakon što je uzela "pojedi me" kolačić za rast. Usledila je luda čajanka sa sestrom Milicom, koja je prati u svakoj američkoj avanturi. Nedostajao je samo Beli Zec, koji joj je očigledno pobegao.

Foto: instagram.com/jagodenamagli
Tekst potpisa

Saživela se gospođa Teodosić i sa Petrom Panom dok je obilazila virtuelnu turu kroz Nedođiju, ali su je ipak najviše opčinile Diznijeve princeze. Tačnije Pepeljuga i Uspavana Lepotica. Očigledno se Jelisaveta prepoznala u pričama gde obična devojka posle godina muka i sna upoznaje princa koji od njenog života preko noći pravi kraljevstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading