BEBA KAO LUDAK: Sanja viri ljudima u dvorišta i TRAŽI GA - Instagram se USIJAO zbog hit snimka prelepe portparolke Vojvodine! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.10.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba spremna sve da žrtvuje zbog svoje velike strasti.

BEBA KAO LUDAK: Sanja viri ljudima u dvorišta i TRAŽI GA - Instagram se USIJAO zbog hit snimka prelepe portparolke Vojvodine! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram/Printscreen/sanjabebaaa

Sanja Kružević

Sanja Kružević, portparolka FK Vojvodina, oduševila je ljubitelje fudbala u Srbiji svojim izgledom, a manje je poznata njena strast prema psima.

Ipak, popularna Beba važi za velikog ljubitelja životinja, a u svom storiju na Instagramu podelila je snimak potrage za vlasnikom jednog kučeta.

Sanja je poručila da "šeta kao ludak" i da "viri ljudima u dvorišta" kako bi ga pronašla, a pozvala je svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži da joj pomognu u potrazi.

Pomenuti video možete pogledati OVDE.

Podsetimo, Kruževića je veliku popularnost stekla zahvaljujući konferencijama za medije novosadske "Stare dame", a način na koji ju je posmatrao bivši trener crveno-belih Nenad Lalatović i dalje se prepričava na internetu.

Beba ima gotovo 100 hiljada pratilaca na Instagramu, a pored PR-a bavi se i manekenstvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading