Serena Vilijams posle porođaja bila nadomak smrti

Autor:

Sport

11.01.2018

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniserka Serena Vilijams umalo je umrla posle porođaja.

RepublikaFoto: instagram.com/serenawilliams
Serena Vilijams

Amerikanka je u julu 2010. imala plućnu emboliju, gušenje usled krvnih ugrušaka, a isto joj se dogodilo i u septembru, kada je na svet donela devojčicu Aleksis Olimpiju.

Beba je rođena hitnim carskim rezom jer su joj otkucaji srca brzo opadali tokom kontrakcija, ali je operacija prošla dobro, piše "Vog".

- Neverovatan osećaj je bio kada sam je prinela na grudi, a onda je sve krenulo naopako. Sledećeg dana sam osetila da ostajem bez daha i znala sam da se radi o plućnoj emboliji, pošto nisam primala redovnu terapiju zbog trudnoće. Izdeklamovala sam sestri šta mi je sve potrebno, ali mi nije verovala, kao ni doktor, dok me napokon nisu poslali na CT skener i potvrdili da imam krvne ugruške u plućima - pričala je Serena i dodala:

- Usledila je šestodnevna drama. Zbog čestog kašlja usled gušenja otvorila mi se rana od carskog reza. Tek na operaciji su videli da sam imala unutrašnje krvarenje u stomaku izazvano razređivačima krvi. Prvih šest nedelja majčinstva nisam mogla da ustanem iz kreveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading