PAMELA NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO: Fudbaler ju je 12 puta za noć zadovoljavao!

Autor:

Sport

05.05.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludnica u spavaćoj sobi.

PAMELA NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO: Fudbaler ju je 12 puta za noć zadovoljavao!

Foto: YouTube printscreen/Baywatch

Pamela Anderson

Američki seks simbol Pamela Anderson je između 2017. i 2019. godine bila u strasnoj vezi sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem.

Ramijev bivši saigrač Aleksandr Kokorin je jednom prilikom u lajv snimku na društvenim mrežama otkrio da je Francuz često pričao o tajnama iz spavaće sobe.

Rami nam je govorio dosta interesantnih stvari o Pameli Anderson - rekao je Kokorin, pa nastavio:

Naravno, svako je bio zainteresovan za to kako je izgledao njihov život u spavaćoj sobi. Rami je izjavio da je Pamela najbolja žena koju je imao u svom životu, najglašavajući čak da su njih dvoje imali seks po dvanaest puta u toku noći - dodao je Kokorin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adil Rami (@adilrami)

Međutim, njihova veza je turbulentno završena, o čemu je pričala 54-godišnja bivša plejboj zečica.

Poslednjih nešto više od dve godine mog života predstavljale su veliku laž. Prevarena sam i naterana da poverujem da sam u velikoj ljubavi, ostajući potpuno poražena kada sam poslednjih nekoliko dana naše veze saznala da je on sve vreme živeo dvostruki život. Često bi se šalio na račun drugih igrača, koji su imali devojke na dalje niz ulicu, u stanovima blizu njihovih žena, nazivajući ih muška čudovišta. Međutim, ovo je gore. Lagao je sve. Kako je moguće kontrolisati srca i umove dve žene na ovaj način. Potpuno sam sigurna da je bilo i drugih. On je čudovište - jednom prilikom je Pamela otkrila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading