NEKA ČEKA MLADOŽENJA

Autor:

Sport

04.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mandić osvojila je u 2017. zlato u tekvondu na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, kao i srebra na prvenstvu Evrope i Gran priju. To joj je donelo zvanje najbolje srpske sportistkinje u izboru Olimpijskog komiteta Srbije. U novoj godini najavljuje velika dostignuća na tatamiju, ali i van njega. U razgovoru za Srpski telegraf jedino isključuje stajanje na ludi kamen.

RepublikaFoto: instagram.com/mandic_milica
Ljubav cveta: Milica i Marko

- Najpre da u novu godinu uđem zdrava i prava, što želim i svim svojim navijačima. U 2018. možda probam i nešto ekstremno, poput prvog stajanja na skije u 25. godini, mesec dana pred početak prošle sezone. Spontana sam, sve zavisi od trenutka, videćemo šta će to biti. Jedino znam da se neću udati. Ne planiramo, mom dečku i meni se sviđa ovakav status, videćemo kada ćemo se odlučiti na naredni korak. Dečko mi je uz porodicu i prijatelje najvažnija podrška, pogotovo jer uvek sebi nabijam pritisak pred takmičenje. Zato volim da se opustim sa najbližima - istakla je Mandićeva.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Milica: U 2017. sam prvi put skijala iako uopšte nije bilo pametno, sad želim nešto ekstremnije

Predstojeća godina proteći će u znaku Evropskog prvenstva, koje je za pet meseci. Za početak, Milica će uživati u prazničnoj atmosferi.

- Za doček sam se prepustila nekom iznenađenju, dok Božić tradicionalno provodim u krugu porodice. Retko sam u Beogradu, pa bar za ovaj praznik ne idem nigde. Eto, ni sad nisam bila tu, tek sam se 31. vratila. Nisam čak ni jelku kitila. Sestra je bila glavna i odgovorna ovaj put - dodala je Milica.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Milica Mandić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading